RETHINK YOUR BUSINESS

ROHKEUS | CX + EX = BX | METAVERSE

1.2.2023

TUTUSTU PUHUJIIN

Aki Antman

Aki Antman, Sulava
CEO & Co-founder

Aki Antman on työskennellyt tietotyön kehittämisen parissa yli 25 vuotta ja hänet on valittu 15 kertaa Suomen tärkeimpien ICT-vaikuttajien listalle. Akin johtama Sulava Oy on yksi Suomen palkituimmista ja arvostetuimmista Microsoft-kumppaneista ja yritys on maailman eturintamassa viemässä asiakkaitaan metaverseen.

Amel Gaily

Amel Gaily
CEO, Finnish Business Angels Network

Amel Gaily on Finnish Business Angels Networkin toimitusjohtaja ja kokenut rahoitusalan ammattilainen. Amelilla on pitkä kokemus tapahtumajuonnoista ja esiintymisestä. Koulutukseltaan Amel on kauppatieteiden ja valtiotieteiden maisteri. Amelia kiinnostaa erityisesti sijoittaminen, yrittäjyys, teknologia ja liikunta.

Heikki Malinen

Heikki Malinen
CEO, Outokumpu

Heikki Malinen on toiminut kansainvälisten suuryritysten johtotehtävissä yli 25 vuotta. Hänellä on mittavaa kokemusta yritysten muutosprosesseista ja kasvun vauhdittamisesta. Tällä hetkellä Malinen toimii toimitusjohtajana Outokummulla, joka on maailman johtava vastuullisen ruostumattoman teräksen valmistaja. Aiemmin Malinen on toiminut toimitusjohtajana Posti Groupilla sekä Pöyryllä, ja hänellä on myös kattavaa kokemusta hallitustyöskentelystä. Malinen on koulutukseltaan KTM, minkä lisäksi hän on valmistunut MBA:ksi Harvard Business Schoolista vuonna 1993.

Inka Mero

Inka Mero
CEO, Founder, Voima Ventures

Inka Mero on Voima Venturesin toimitusjohtaja ja perustaja. Voima Ventures sijoittaa uraauurtaviin Pohjoismaisiin ja Baltian kasvuyhtiöihin, joiden fokus on tiede tai syväteknologia. Voima Ventures pyrkii ratkaisemaan suuria globaaleja ongelmia, kuten ilmastonmuutos, resurssien niukkuus ja terveyteen liittyvät ongelmat, yhdistämällä tiedettä, yrittäjyyttä ja kasvupääomaa. Inkan intohimo ja oma asiantuntemus on uudessa globaalissa liiketoiminnan rakentamisessa ja skaalausinnovaatioissa – startupeista globaaleihin yrityksiin. Hän on uransa aikana sijoittanut yli 50 yritykseen ja ollut mukana perustamassa 7 teknologian kasvuyritystä. Hän on toiminut itse yrittäjänä sekä toimitusjohtajana, CMO:na ja CPO:na useissa globaaleissa yrityksissä Pohjoismaissa, USA:ssa ja Israelissa, ja hän on listattu Suomen 10 vaikutusvaltaisimman naisjohtajan joukkoon. Inka toimii erilaisissa luottamustehtävissä ja hallitusjäsenenä pörssiyhtiöissä (Nokian Renkaat, Musti Group).

Petri Nikunen

Petri Nikunen
Myyntijohtaja, Polestar

Petrillä on laaja-alainen kokemus autokaupan- ja rahoituksen toimialalta. Viime vuodet hän on johtanut autokaupan digitalisaatiota ja haastanut auton hankintaan liittyvää omistamisen kulttuuria toimiessaan kahden Suomen markkinaan saapuneen yrityksen johtoryhmissä niiden alkumetreiltä saakka. Ennen Polestarille siirtymistä Petri toimi myyntijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä digitaalisen autorahoituksen edelläkävijäyrityksessä DNB Auto Financessa. Tällä hetkellä hän toimii Polestar Automotive Finlandin liiketoimintajohtajana. Hän on myös johtanut yksityisleasing.fi ja autoleasing.fi yksityisleasingalustojen kehitystä sekä kaupallistamista työskennellessään ALD Automotivella. Puheenvuorossaan Petri avaa Polestarin brändiä, ostokokemusta sekä autokaupan uutta jakelumallia.

Laura Olin

Laura Olin
COO, partner, ZOAN

KTM Laura Olin on ZOANin operatiivinen johtaja, joka on ollut rakentamassa suomalaisen ZOANin kasvua kansainväliseksi metaverse-studioksi vuodesta 2016 ja vastannut myös ZOANin myynnistä. ZOAN on Euroopan johtava metaverse-studio.

Laura Santasalo

Laura Santasalo
CEO, Kulmia

Lauralla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja kasvusta sekä asiantuntijaorganisaatioiden ja ihmisten johtamisesta. Hän on toiminut yli 15 vuotta henkilöstöpalvelu- ja konsultointialalla organisaatioiden kehittämisen, tutkimusten ja rekrytoinnin parissa liiketoimintavastuullisena johtajana. Lisäksi hänellä on taustaa teleoperaattori- ja matkailualoilta. Laura aloitti Kulmian toimitusjohtajana ja partnerina 1.4.2022.

Jack Stratten

Jack Stratten
Senior Trends Consultant, Insider Trends (UK)

Insider Trends is a leading London based retail futures agency. Insider Trends helps large retailers innovate and implement world-leading, profitable retail ecosystems.

Jack Stratten is an experienced trends speaker, writer and researcher who’s worked with Insider Trends since its inception. His specialist topics cover all aspects of retail, from stores and supply chains to commerce and sustainability. He’s continually been monitoring best practice in global retail at Insider Trends and his expertise lies in omnichannel strategy and innovation.

Jack has delivered presentations, retail safaris and workshops to blue-chip brands including Nike, Johnson & Johnson, BNP Paribas, EE, Ikea, Shell, Aggregate Industries, Galeries Lafayette, Freeths, Marks & Spencer, Jaguar Land Rover, Costa Coffee, Diageo, Unibail Rodamco Westfield, Nespresso, Microsoft, The National Trust, Twilio and LVMH.

Clients appreciate how he blends a deep understanding of retail, innovation and business strategy with a relaxed, spontaneous and humorous style.

Virpi Viinikainen

Virpi Viinikainen
SVP, SOK

Virpi Viinikainen on visionäärinen johtaja, joka yhdistää strategisen ajattelun ja arjen toimeenpanon ihmistä arvostaen. Virpi seuraa vähittäiskaupan toimintaympäristöä muokkaavia ilmiötä, myyntiä, monikanavaista asiakaskokemusta ja brändejä suurella uteliaisuudella. Hän uskoo vahvasti, että poikkeukselliset liiketoimintatulokset syntyvät poikkeuksellisen johtajuuden kautta. Työkseen Virpi johtaa S-ryhmän käyttötavarakauppaa. Tätä ennen hän on toiminut mm. Clas Ohlsonin Suomen maajohtajana ja useissa eri johtotehtävissä K-ryhmässä.