RETHINK YOUR BUSINESS

ROHKEUS | CX + EX = BX | METAVERSE

1.2.2023

Johtamiskulmia-seminaari keskiviikkona 1.2.2023 klo 8.30–15.45
Pikku-Finlandia (Karamzininranta 4, Helsinki)

Johda menestystä, hyödynnä metaversen mahdollisuudet

Käynnissä oleva digitaalinen murros muuttaa maailmaa nopeasti ja vääjäämättömästi. Siitä huolimatta teknologia tulee päästää vain apukuskin paikalle. Viime kädessä siirtymä kohti metaversea on johtamisen haaste, jossa on kysymys kasvun ja brändikokemuksen kehittämisestä teknologisia mahdollisuuksia hyödyntäen ja käyttöön valjastaen. Maailmalta löytyy jo lukemattomia inspiroivia esimerkkejä siitä, miten teknologian ja syväluotaavan asiakasymmärryksen avulla voidaan rakentaa entistä erottuvampia palveluita – tai jopa kokonaan uusia tuotteita ja asiakaspalvelun tapoja.

Ajankohtaisiin johtamisaiheisiin ja metaversen mahdollisuuksiin pureutuva Johtamiskulmia-seminaari tarjoilee vaikuttavan kattauksen puheenvuoroja, tutkimustietoa ja kiinnostavia case-esimerkkejä yrityksesi tulevaisuudenvisioiden tueksi. Päivän keynote-puhujat – metaverseen laajasti paneutunut ja maailman arvostetuimpien brändien kanssa työskennellyt trenditutkija Jack Stratten, 25 vuotta kansainvälisiä suuryhtiöitä menestyksekkäästi luotsannut Heikki Malinen sekä Suomen vaikutusvaltaisimpiin naisjohtajiin lukeutuva Inka Mero pureutuvat päivän teemoihin niin yhdessä kuin erikseenkin. Lisäksi paneudutaan kiehtoviin case-esimerkkeihin asiakaskokemuksen ja henkilöstökokemuksen kehittämisestä sekä kuullaan Kulmian uunituoretta tutkimustietoa tiedolla johtamisesta.

Tervetuloa Johtamiskulmia-seminaariin tuulettamaan ajatuksiasi yrityksesi kehittämisestä sekä pohtimaan, mitä metaverse voisi tarkoittaa omille asiakkaillesi!

AAMUPÄIVÄ

8.30 Aamupala

9.00 Tilaisuuden avaus

Kulmian toimitusjohtaja Laura Santasalo ja tilaisuuden juontaja Amel Gaily johdattavat päivän teemoihin. 

9.15 KEYNOTE: Heikki Malinen CEO, Outokumpu

Heikki MalinenHeikki Malinen on toiminut kansainvälisten suuryritysten johtotehtävissä yli 25 vuotta (Outokumpu, Posti Group, Pöyry). Hänellä on mittavaa kokemusta yritysten muutosprosesseista ja kasvun vauhdittamisesta. Heikki jakaa näkemyksiään, miten nopeasti muuttuvassa maailmassa johtamisessa onnistuminen vaatii jatkuvaa ja kasvavaa ymmärrystä myös ihmisestä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta.

10.00 KEYNOTE: Inka Mero, Founder & Managing Partner, Voima Ventures

Inka MeroInka Mero on Voima Venturesin toimitusjohtaja ja perustaja. Voima Ventures sijoittaa uraauurtaviin Pohjoismaisiin ja Baltian kasvuyhtiöihin, joiden fokus on tiede tai syväteknologia. Inka on listattu Suomen 10 vaikutusvaltaisimman naisjohtajan joukkoon ja hän toimii erilaisissa luottamustehtävissä ja hallitusjäsenenä pörssiyhtiöissä (Nokian Renkaat, Musti Group). Puheenvuorossaan Inka kertoo kasvusta ja rohkeudesta johtaa.

10.45 TAUKO

11.05 Debatti: Tiedolla johtaminen

Kulmian uunituore tutkimus tiedolla johtamisesta. Mikä tiedolla johtamisessa puhututtaa tai jopa mättää?

11.45 LOUNAS

ILTAPÄIVÄ

12.45 CX + EX = BX

Asiakaskokemus + Henkilöstökokemus = Brändikokemus. Jakaudumme kahteen saliin kuulemaan konkreettisia esimerkkejä tunnetuilta yrityksiltä.

Rethink CX

Asiakaskokemuksen rakentaminen nyt ja tulevaisuudessa

Case: Polestar – uudelleenmääritelty ostokokemus
Petri Nikunen, Myyntijohtaja, Polestar

Case: Asiakaskokemus
Puhuja julkaistaan lähiaikoina

Rethink EX

Henkilöstökokemuksen rakentaminen nyt ja tulevaisuudessa

Case: Arjessa ihmisiä arvostaen
Virpi Viinikainen, SVP, SOK

Case: Henkilöstökokemus
Puhuja julkaistaan lähiaikoina

KLO 13.40 TAUKO

KLO 14.00 KEYNOTE: JACK STRATTEN, SENIOR TRENDS CONSULTANT, INSIDER TRENDS (UK) (ENG)

Jack StrattenMetaversessa fyysinen ja digitaalinen kokemus yhdistyvät aiempaa vahvemmin toisiinsa. Suomessa vieraileva Jack Stratten Insider Trendsiltä kertoo konkreettisten esimerkkien kautta mistä metaversessa on kyse ja miten eri yritykset ovat jo lähteneet rakentamaan uudenlaista asiakaskokemusta ja myyntiä metaversen maailmassa.

Jack on kokenut ja innostava puhuja, kirjoittaja ja tutkija, jolla on maailmanlaajuinen käsitys parhaista käytännöistä kaupan alalta. Hän on pitänyt esityksiä, toteuttanut retail safareja ja työpajoja tunnetuille yrityksille, kuten Nike, Johnson & Johnson, BNP Paribas, EE, Ikea, Shell, Aggregate Industries, Galeries Lafayette, Freeths, Marks & Spencer, Jaguar Land Rover, Costa Coffee, Diageo, Unibail Rodamco Westfield, Nespresso, Microsoft, The National Trust, Twilio ja LVMH.

15.00 FIRESIDE CHAT: METAVERSEN MAHDOLLISUUDET (ENG)

Metaverse puhututtaa – kyse ei ole ainoastaan teknisestä trendistä, vaan myös ihmisten johtamisesta ja muutosjohtamisesta sekä uusista mahdollisuuksista liiketoiminnassa.

Keskustelemassa Jack Stratten, Senior Trends Consultant, Insider Trends (UK) ja Laura Olin, COO, partner, ZOAN ja Aki Antman, Sulava sekä Kaisa Ilola, Senior Advisor, Kulmia. Keskusteluun johdattelee Amel Gaily. 

15.30 PÄIVÄN YHTEENVETO JA TILAISUUDEN PÄÄTÖS