RETHINK YOUR BUSINESS

ROHKEUS | CX + EX = BX | METAVERSE

1.2.2023

Johtamiskulmia on yritysjohdolle suunnattu hybriditapahtuma 1.2.2023 klo 8.30–15.45. Tapahtumapaikkana on upea Pikku-Finlandia, joka kutsuu kokemaan elämyksiä sen metsäiseen tunnelmaan ja huippuluokan tarjoiluista vastaa keittiöpäällikkö Mika Jokelan luotsaama keittiö. Tarjoilut toteutetaan sesongin parhaista ruoka-aineista pyrkien ruokahävikin minimoimiseen. Voit vaihtoehtoisesti osallistua vuorovaikutteisesti etänä – valitse lippua ostaessasi sinulle sopivin osallistumistapa.

Tapahtuman järjestää Kulmia, vuonna 2004 perustettu asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Seuraa Kulmiaa ja tapahtuman uutisia Kulmian LinkedIn-sivulla #johtamiskulmia

Voit maksaa liput seuraavilla maksutavoilla: Laskulla, verkkopankki, korttimaksu (Visa, Mastercard), tai MobilePay. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Pääsyliput

Lipun ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta. Varsinainen pääsylippu ja osallistumisohjeet toimitetaan sähköpostitse lähempänä tilaisuutta. Kun osallistut paikan päällä Pikku-Finlandiassa, varauduthan näyttämään pääsylippuna toimivan QR-koodin puhelimestasi tai tulostettuna.

Kaikki osallistujat saavat pääsyn virtuaaliseen tapahtuma-alustaan, jossa tapahtumaan voi osallistua vuorovaikutteisesti, ja josta tapahtuman tallenne on jälkikäteen katsottavissa kahden viikon ajan.

Ryhmäliput

Mikäli yrityksestäsi on tulossa useampia henkilöitä, tarjolla on edullisempi ryhmälippu kolmelle henkilölle. Voit ostaa ryhmälippuja kolmen sarjoissa: kolmelle, kuudelle jne.

Lippuja voit ostaa tästä

Ilmoittautuessasi voit kertoa mahdolliset erityisruokavaliot. Mikäli unohdit ilmoittaa toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä, pyydämme olemaan yhteydessä asiasta info@johtamiskulmia.fi mahdollisimman pian, niin pystymme informoimaan keittiötä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Olemme varanneet tapahtumaan rajoitetun määrän paikkoja toimittajille ja muille median edustajille. Lähetä pyyntö osallistumisestasi, haastattelupyynnöt ja tiedot edustamastasi mediasta osoitteeseen info@johtamiskulmia.fi

Saapumisohjeet

Tapahtumapaikkana on arkkitehtonisesti elämyksellinen Pikku-Finlandia, joka sijaitsee Töölönlahden rannalla Finlandia-talon vieressä. Katuosoite on Karamzininranta 4, 00100 Helsinki.

Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkit ovat Mannerheimintiellä; Hesperian puiston pysäkki ja Kansallismuseon pysäkki. Pikku-Finlandiaan on kulku Hesperianpuiston pysäkiltä Hesperian puiston läpi (Eteläisen Hesperiankadun kohdalta) ja Kansallismuseon pysäkiltä Töölönlahdenkadun kautta (Musiikkitalon ja Hakasalmen huvilan välistä). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella.

Pysäköinti

Finlandia-talon vieressä on pysäköintihalli, Aimo Park, josta on seuraavat hissiyhteydet: Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.

Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park. Pysäköinnin voit maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saat painamalla kuittipainiketta.

Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saat Pikku-Finlandian aulasta, Palvelupisteestä.

Esteen sattuessa, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä meille info@johtamiskulmia.fi viimeistään 15.1.2023. Maksajan tietoja emme valitettavasti tässä vaiheessa enää pysty muuttamaan. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kokonaan, pyydämme tekemään sen ottamalla yhteyttä info@johtamiskulmia.fi viimeistään 15.1. saadaksesi maksun takaisin. Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista emme palauta maksua.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@johtamiskulmia.fi

Kaisa Ilola
Kaisa IlolaSenior consultant
Kirsi Kettunen
Kirsi KettunenMyynti- ja markkinointijohtaja