RETHINK YOUR BUSINESS

ROHKEUS | CX + EX = BX | METAVERSE

30.8.2022

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Johtamiskulmia´22 on yritysjohdolle suunnattu hybriditapahtuma 30.8.2002 klo 8.30–15.45. Tapahtumapaikkana on upea Pikku-Finlandia, joka kutsuu kokemaan elämyksiä sen metsäiseen tunnelmaan ja huippuluokan tarjoiluista vastaa keittiöpäällikkö Mika Jokelan luotsaama keittiö. Voit vaihtoehtoisesti osallistua vuorovaikutteisesti etänä – valitse lippua ostaessasi sinulle sopivin osallistumistapa.

Tapahtuman järjestää Kulmia, vuonna 2004 perustettu asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Seuraa tapahtuman uutisia Kulmian LinkedIn-sivulla #johtamiskulmia

Osallistuessasi paikan päällä, lipun hintaan sisältyy Pikku-Finlandian ruokafilosofian mukaiset tarjoilut, jonka ainekset tulevat sesongin mukaan maamme parhailta tuottajilta.

Ilmoittautuessasi voit kertoa mahdolliset erityisruokavaliot. Mikäli unohdit ilmoittaa toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä, pyydämme olemaan yhteydessä asiasta  info@johtamiskulmia.fi mahdollisimman pian, niin pystymme informoimaan keittiötä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Esteen sattuessa, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä meille info@johtamiskulmia.fi viimeistään 15.8.2022. Maksajan tietoja emme valitettavasti tässä vaiheessa enää pysty muuttamaan. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kokonaan, pyydämme tekemään sen ottamalla yhteyttä info@johtamiskulmia.fi viimeistään 15.8. saadaksesi maksun takaisin. Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista emme palauta maksua.

Voit maksaa liput turvallisesti, yleisimmillä maksutavoilla: verkkopankki, korttimaksu (Visa, Mastercard), MobilePay. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Olemme varanneet tapahtumaan rajoitetun määrän paikkoja toimittajille ja muille median edustajille. Lähetä pyyntö osallistumisestasi, haastattelupyynnöt ja tiedot edustamastasi mediasta osoitteeseen info@johtamiskulmia.fi

Pääsyliput

Pääsyliput ja osallistumisohjeet toimitetaan sähköpostitse lähempänä tilaisuutta. Kun osallistut paikan päällä Pikku-Finlandiassa, varauduthan näyttämään pääsylippuna toimivan QR-koodin puhelimestasi tai tulostettuna.

Kaikki osallistujat saavat pääsyn virtuaaliseen tapahtuma-alustaan, jossa tapahtumaan voi osallistua vuorovaikutteisesti ja jossa tapahtuman tallenne on jälkikäteen katsottavissa.

Ryhmäliput

Mikäli yrityksestäsi on tulossa useampia henkilöitä, tarjolla on edullisempi ryhmälippu kolmelle henkilölle. Voit ostaa ryhmälippuja kolmen sarjoissa: kolmelle, kuudelle jne.

Lippuja voit ostaa tästä

Saapumisohjeet

Tapahtumapaikkana on arkkitehtonisesti elämyksellinen Pikku-Finlandia, joka sijaitsee Töölönlahden rannalla Finlandia-talon vieressä. Katuosoite on Karamzininranta 4, 00100 Helsinki.

Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkit ovat Mannerheimintiellä; Hesperian puiston pysäkki ja Kansallismuseon pysäkki. Pikku-Finlandiaan on kulku Hesperianpuiston pysäkiltä Hesperian puiston läpi (Eteläisen Hesperiankadun kohdalta) ja Kansallismuseon pysäkiltä Töölönlahdenkadun kautta (Musiikkitalon ja Hakasalmen huvilan välistä). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella.

Pysäköinti

Finlandia-talon vieressä on pysäköintihalli, Aimo Park, josta on seuraavat hissiyhteydet: Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.

Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park. Pysäköinnin voit maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saat painamalla kuittipainiketta.

Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saat Pikku-Finlandian aulasta, Palvelupisteestä.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@johtamiskulmia.fi

Kaisa Ilola
Kaisa IlolaSenior advisor
Tanja Korkalainen
Tanja KorkalainenMarkkinointi