Tapahtuman järjestäjä

Kulmia Group Oy (y-tunnus 1890834-0), Firdonkatu 2 T 62, 00520 Helsinki.
www.kulmia.fi

Pääsylippu

Pääsylippu ja osallistumisohjeet toimitetaan sähköpostitse lähempänä tilaisuutta. Kun osallistut paikan päällä Pikku-Finlandiassa, varauduthan näyttämään pääsylippuna toimivan QR-koodin puhelimestasi tai tulostettuna.

Peruutus ja muutokset

Esteen sattuessa, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä meille info@johtamiskulmia.fi viimeistään 15.1.2023. Maksajan tietoja emme valitettavasti tässä vaiheessa enää pysty muuttamaan. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kokonaan, pyydämme tekemään sen ottamalla yhteyttä info@johtamiskulmia.fi viimeistään 15.1. saadaksesi maksun takaisin. Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista emme palauta maksua.

Yleistä

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma järjestäjästä riippumattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) ja mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu. Tällöin myös maksettujen lippujen hinta palautetaan. Järjestäjä voi myös tehdä muutoksia aikatauluun ja ohjelmaan.

Tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia ja videotallennetta, joita Kulmia ja sen yhtiöt voivat julkaista ei-kaupallisessa tarkoituksessa omissa materiaaleissaan, mm. verkkosivuilla, uutiskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa. Valokuvat ja videotallenne saattavat sisältää kuvia osallistujista. Osallistujan katsotaan antavan suostumuksensa edellä mainittuun kuvien käyttöön saapumalla tilaisuuteen.